Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται δωρεάν multiplayer Σαββατοκύριακο στο PlayStation

*
Αν έχετε κονσόλα PlayStation και θέλετε να παίξετε αυτό το Σαββατοκύριακο σε περιβάλλον multiplayer, θα μπορείτε να το κάνετε δωρέαν. Η Sony ανακοίνωσε πως θα προσφέρει δωρεάν τη δυνατότητα για αγώνες με φίλους και άλλους κατόχους PS4 και PS5 μέσω του PlayStation Network, χωρίς δηλαδή να απαιτείται η συνδρομή PlayStation Plus.

H διάρκεια της ενέργειας θα είναι από τις 22 έως και τις 23 του μήνα και θα απαιτείται απλά ένας λογαριασμός στο PlayStation Network. Αν τώρα θελήσετε να κάνετε συνδρομή στο PS Plus, υπενθυμίζεται πως τα games του μήνα για το PS Plus Essential είναι τα SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake (PS4, PS5), AEW Fight Forever (PS4, PS5) και Streets of Rage 4 (PS4).


Αν τώρα θέλετε το κάτι παραπάνω, μπορείτε να κάνετε συνδρομή στα PS Plus Extra ή και PS Plus Premium και να αποκτήσετε πρόσβαση και σε μια συλλογή PS4 και PS5 games, αλλά και παλαιότερων συστημάτων, όπως τα PS1, PS2, PS3 και PSP. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*