Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται 4ωρο ντοκιμαντέρ για τη δημιουργία του SEGA Rally Championship

*
Το SEGA Rally Championship είναι από τα πλέον θρυλικά videogames που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα στο χώρο των racing games και σύντομα θα αποκτήσει το δικό του ντοκιμαντέρ. Στην εποχή των 90s, το SEGA Rally Championship είχε να ανταγωνιστεί τίτλους όπως τα Ridge Racer, OutRun και Super Hang-On, αλλά και τα Virtual Racing και Daytona USA.

Το παιχνίδι δημιουργήθηκε από τους Kenji Sasaki (που εργάστηκε στην Namco για το Ridge Racer) και Tetsuya Mizuguchi και μέσω του PandaMonium θα αποκτήσει αυτό το τετράωρο ντοκιμαντέρ που θα εστιάσει στη δημιουργία του, στην παρουσίαση πρωτότυπου υλικού και σε αρκετές συνεντεύξεις και άρθρα που γράφτηκαν κατά την πάροδο των ετών στα περιοδικά.


Θα περιλαμβάνει ακόμη συζητήσεις για τη δημιουργία του, αλλά και τα όσα προσέφερε σε παίκτες. Είναι διαθέσιμο για όσους υποστηρίζουν μέσω Patron την πλατφόρμα και θα διατεθεί δημόσια για όλους στις 15 Ιουνίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*