Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο: Η Capcom ανακοίνωσε το Resident Evil 9

*
H Capcom διοργάνωσε ένα ακόμη Capcom Next digital showcase και εκεί έκανε τις πρώτες ανακοινώσεις για το Resident Evil 9. Το παιχνίδι θα έρθει από τον director του Resident Evil 7, Koshi Nakanishi, και θα είναι το νέο μέρος στη γνωστή σειρά. Η ιαπωνική εταιρεία δεν ανέφερε τον τίτλο του game, απλά είπε πως ο δημιουργός θα δουλέψει στο επόμενο μεγάλο game του franchise. «Ήταν δύσκολο να σκεφτούμε τι να κάνουμε μετά το Resident Evil 7», δήλωσε ο Nakanishi και συνέχισε αναφέροντας πως «το βρήκαμε τελικά και για να είμαι ειλικρινής, δείχνει ουσιαστικό. Δεν μπορώ να μοιραστώ ακόμη πληροφορίες αλλά ελπίζω να είστε ενθουσιασμένοι για τη μέρα που θα μπορέσω να το κάνω».

Πληροφορίες για το Resident Evil 9 έρχονται κατά καιρούς στη δημοσιότητα μέσα από γνωστούς insiders, όπως ο Dusk Golem, και αναφέρουν πως ο τίτλος μπορεί να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2025 και πως αναπτύσσεται για σχεδόν 7 χρόνια, απ’ όταν δηλαδή το Resident Evil Village ετοιμαζόταν ως spin-off project πριν γίνει βασικό μέρος της σειράς. Το Resident Evil 9 μπορεί ακόμη και να είναι open-world, καθώς η Capcom έκανε αρκετή σχετική δουλειά με το Dragon’s Dogma 2 και την RE Engine σε ένα «ανοιχτό» περιβάλλον.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*