Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο: Έρχονται ανακοινώσεις για το Silent Hill στις 30 Μαΐου!

*
Το Silent Hill 2 Remake και όλα τα άλλα Silent Hill projects που ετοιμάζονται θα παρουσιαστούν στις 30 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Konami. Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε ένα Silent Hill Transmition για τις 30 του τρέχοντος μήνα και το απόγευμα στην Αμερική, που μεταφράζεται σε 02.00 της Παρασκευής 31 Μαΐου για τη χώρα μας.

Όπως φαίνεται, στο event αυτό θα μάθουμε περισσότερα για την επερχόμενη ταινία Return to Silent Hill, ενώ μιας και η ανακοίνωση μεταδόθηκε και από την Bloober Team είναι σχεδόν βέβαιο πως και το Silent Hill 2 Remake θα δώσει το «παρών».




Τέλος, o studio creative director της NeoBards Entertainment, AI Yang, αναδημοσίευσε τα νέα, κάτι που σημαίνει πως ίσως μάθουμε επιτέλους και περισσότερα για το Silent Hill f! Μείνετε συντονισμένοι!!!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*