Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιπλέον πληροφορίες για το Assassin's Creed Mirage, μέσω νεάς διαρροής

*
Ο γνωστός δημοσιογράφος, Tom Henderson δημοσίευσε νέες πληροφορίες για το Assassin's Creed Mirage.

Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από τον Basim, έναν πανούργο ληστή που έχει ως πεδίο δράσης τους δρόμους της Βαγδάτης του 9ου μ.Χ. αιώνα, ο οποίος αναζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη. Μέσω μιας μυστηριώδους, αρχαίας οργάνωσης που ονομάζεται Hidden Ones, θα αναδειχτεί σε ένα Master Assassin που σκορπίζει τον θάνατο και θα αλλάξει τη μοίρα του με τρόπους που ποτέ δεν είχε φανταστεί.


Οι παίκτες θα βιώσουν, στη μοντέρνα εκδοχή τους, τα εμβλήματικά χαρακτηριστικά και το gameplay, που έβαλαν τα θεμέλια για τη σειρά πριν από 15 χρόνια. Οι μηχανισμοί του parkour θα έχουν έντονη παρουσία για τις μετακινήσεις στην πόλη. Ο πρωταγωνιστής θα εξολοθρεύει τους εχθρούς του χρησιμοποιώντας τακτικές stealth αλλά και μια ευρεία γκάμα άλλων μεθόδων. Η πόλη θα είναι ζωντανή και οι κάτοικοί της θα αντιδρούν σε κάθε σας κίνηση. Κατά τη διάρκεια της Χρυσής Εποχής της Βαγδάτης, θα ανακαλύψετε τα μυστικά των τεσσάρων συνοικιών της.

Όσοι αγοράσουν το παιχνίδι για το PS4 θα αποκτήσουν αυτόματα το δικαίωμα δωρεάν πρόσβασης στην αντίστοιχη, ψηφιακή, έκδοση για το PS5. Αν αποκτήσετε την disc version του PS4, θα πρέπει να τοποθετήτε τον δίσκο στο PS5, κάθε φορά που θα θέλετε να ξεκινήσετε ή να κατεβάσετε τον τίτλο. Στην περίπτωση αυτή όμως δεν θα μπορέσετε να αναβαθμιστείτε δωρεάν, αν είστε κάτοχος του PS5 Digital Edition.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Bordeaux

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*