Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιπλέον περιορισμοί στις προ- παραγγελίες του 30th Anniversary PlayStation 5 Pro στην Ιαπωνία

*
Η Sony βάζει επιπλέον περιορισμούς στις προ- παραγγελίες του 30th Anniversary PlayStation 5 Pro στην Ιαπωνία. Η επετειακή έκδοση θα κυκλοφορήσει σε μόλις 12.300 μονάδες παγκοσμίως και ήδη έχει γίνει ανάρπαστη όπου και αν έγινε διαθέσιμη. Ως τώρα χωρίς κάποιον περιορισμό στις προ- παραγγελίες, οπότε οι scalpers μπόρεσαν να «στήσουν χορό» και τώρα στο eBay υπάρχουν αγγελίες που ζητάνε ακόμα και €12.000 για την κονσόλα.

Τα πράγματα όμως είναι διαφορετικά στην Ιαπωνία. Εκεί οι προ- παραγγελίες έχουν ανοίξει μέσω του PlayStation Store και όσοι επιθυμούν να προβούν σε αγορά θα πρέπει να είναι χρήστες του PlayStation Network. Επίσης, με τον λογαριασμό αυτό θα πρέπει να έχουν κάνει sign in σε ένα PS4 ή PS5 για τουλάχιστον 30 ώρες το διάστημα 22 Φεβρουαρίου 2014 έως 19 Σεπτεμβρίου 2024. Οι προ- παραγγελίες θα είναι ανοικτές ως τις 14 Οκτωβρίου και αν η ζήτηση ξεπεράσει το διαθέσιμο απόθεμα, τότε θα υπάρξει κλήρωση για τους «τυχερούς». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*