Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος της πρωτοπόρου developer, Rieko Kodama

*
Η πρωτοπόρος developer της SEGA, Rieko Kodama έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών. Ένα μήνυμα αφιερωμένο στη μνήμη της εντοπίστηκε στα credits του Mega Drive Mini 2 και στη συνέχεια ο παραγωγός Yosuke Oskunari επιβεβαίωσε το θλιβερό γεγονός. Η Kodama απεβίωσε τον περασμένο Μάιο, όμως η SEGA δεν ήταν δυνατό να μοιραστεί πληροφορίες, σεβόμενη την επιθυμία της οικογένειάς της. Η Kodama είχε βοηθήσει, μεταξύ άλλων, στην ανάπτυξη των Sonic the Hedgehog 2, Skies of Arcadia και Alex Kidd. Επιπλέον, ήταν από τους επικεφαλής της δημιουργίας της σειράς Phantasy Star και director του Phantasy Star 4. Το 2019 κέρδισε το Pioneer Award στα Game Developers Choice Awards, για μια καριέρα 35 ετών σε μια βιομηχανία που κατακλύζεται από άνδρες.

Επιπλέον, ο δημιουργός του Sonic, Yuji Naka έστειλε τα συλλυπητήριά του μέσω Twitter.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*