Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε ήδη το Summer Game Fest του 2025

*
Ως άκρως πετυχημένο θεωρήθηκε το φετινό Summer Game Fest και έτσι επιβεβαιώθηκε ήδη αυτό του 2025. Ο Geoff Keighley, παρουσιαστής της κεντρικής εκδήλωσης και διοργανωτής του show, ανακοίνωσε μέσα από τα social media του πως το επόμενο Summer Game Fest θα λάβει χώρα και πάλι στο Los Angeles τον Ιούνιο και θα έχει μια μεγάλη εκδήλωση που θα κάνει το άνοιγμά του.

Η I am 8-bit θα αναλάβει το κομμάτι των Play Days με τα hands on, ενώ θα υπάρχουν και αρκετές ακόμη εκδηλώσεις. Ημερομηνίες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, αλλά θεωρητικά μιλάμε και πάλι για το πρώτο δεκαήμερο του πρώτου μήνα του καλοκαιριού. Ίσως κάτι πιο συγκεκριμένο να έχουμε στα φετινά Game Awards.


Είναι, μάλιστα, σύνηθες για τα μεγάλα events να ανανεώνουν το ραντεβού με το κοινό για την επόμενη χρονιά με το που τελειώνουν. Το είχαμε δει και στην E3, το βλέπουμε και στο Summer Game Fest…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*