Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επανέρχεται (μετά από ένα μήνα προβλημάτων) το PlayStation Stars

*
Το σύστημα επιβράβευσης PlayStation Stars επανέρχεται επιτέλους, μετά από σχεδόν ένα μήνα προβλημάτων. Η πλατφόρμα που ξεκίνησε με πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες, σταμάτησε να λειτουργεί στις αρχές του Ιουνίου και η ίδια η Sony δεν κατάφερε ποτέ να δικαιολογήσει αυτήν την εξέλιξη.

Η εταιρεία σημείωσε απλά τον περασμένο μήνα πως «γνωρίζουμε το πρόβλημα με το PlayStation Stars και δουλεύουμε στο να βρούμε μια λύση», ενώ στις αρχές της εβδομάδος είχε σημειώσει στο site της πως η υπηρεσία θα επιστρέψει στο κοντινό μέλλον: «Το PlayStation Stars θα επιστρέψει σύντομα σε φάσεις και κύματα, που θα χωρίζονται σε περιοχές. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας και ελπίζουμε να σας υποδεχτούμε ξανά».


Σύμφωνα με χρήστες του Reddit, το PlayStation Stars ξεκίνησε ήδη να λειτουργεί ξανά σε περιοχές της Ασίας, όπως το Χονγκ Κονγκ και η Ταϊλάνδη. Το PlayStation Stars λανσαρίστηκε στα τέλη του 2022 μέσω του PlayStation App. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*