Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενθουσιασμένος ο επικεφαλής των PlayStation Studios για τα παιχνίδια που έρχονται σε φορητές συσκευές

*
H Sony Interactive Entertainment (SIE) ενημέρωσε το κοινό σχετικά με τις δραστηριότητες του τμήματος που ασχολείται με παιχνίδια για φορητές συσκευές.

Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής των PlayStation Studios, Hermen Hulst δήλωσε.


"Στα παιχνίδια για φορητές συσκευές, εργαζόμασταν σκληρά για τη δημιουργία μιας πολύ ισχυρής, πολύ έμπειρης βασικής ομάδας. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τις εμπειρίες μας σε νέο κοινό και στον χώρο των φορητών συσκευών".

"Ακολουθούμε λίγο περισσότερο μια μετρημένη προσέγγιση σε σύγκριση με την πιο επιθετική προσέγγιση που έχετε δει σε PC. Αυτό συμβαίνει επειδή τα PC είναι προφανώς πιο κοντά με τον πυρήνα της ανάπτυξής μας σε σχέση με τα φορητά".

"Παρόλα αυτά, ακολουθούμε μια στρατηγική προσέγγιση, επίσης με την έννοια της συνεργασίας με μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες σε αυτόν τον χώρο"

"Συνεργαζόμαστε με διάφορες εταιρείες όπως η NCSoft και μαθαίνουμε πολλά από αυτές τις συνεργασίες".

"Και επιτρέψτε μου να ολοκληρώσω λέγοντας ότι είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τις επερχόμενες κυκλοφορίες τίτλων για τις οποίες θα μπορέσουμε να μιλήσουμε στο μέλλον". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*