Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενήμερη για τις πρόσφατες διαρροές η Nintendo που έχει ήδη λάβει μέτρα

*
Η Nintendo δηλώνει πως είναι ενήμερη για τις πρόσφατες διαρροές που αφορούν ανακοινώσεις παιχνιδιών της και λαμβάνει μέτρα για να αποτρέψει την επανάληψή τους στο μέλλον. Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησης των επενδυτών της εταιρείας, τα διευθυντικά της στελέχη ρωτήθηκαν σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα ότι πολλές από αυτές τις πρόσφατες διαρροές λέγεται ότι προέρχονται από υπάλληλο της Google, ο οποίος είχε πρόσβαση σε videos του Nintendo Switch στο YouTube, πολύ πριν τη δημοσίευσή τους. Οι διευθυντές απάντησαν πως είναι ενήμεροι για όσα γράφονται στα μέσα ενημέρωσης και η Nintendo εργάζεται με τρίτους για να εντοπίσει την πηγή των διαρροών.

Σημείωσαν ότι υιοθετήθηκαν νέα μέτρα για να ενισχυθεί η ασφάλεια των συστημάτων της εταιρείας και έχουν ξεκινήσει να εκπαιδεύουν τους υπαλλήλους σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια στον τομέα του IT. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*