Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενδείξεις πως το The Sims 5 ακυρώθηκε (εικόνες)

*
Σύμφωνα με νεότερες ενδείξεις, το The Sims 5 (γνωστό και ως Project Rene) φαίνεται να ακυρώθηκε. Η ομάδα ανάπτυξής του φαίνεται πως πλέον έχει στραφεί πάλι στο The Sims 4 και στο νέο περιεχόμενο που μπορεί να έρθει στο παλαιότερο game της σειράς, μετά και το Lovestruck, το τελευταίο expansion που αναμένεται στις 25 Ιουλίου.

Το Project Rene εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Behind the Sims Summit του 2022 και αναφέρθηκε πως θα ήταν το επόμενο μέρος της σειράς. Η φήμη για την ακύρωσή του εμφανίστηκε τις τελευταίες ώρες σε forums και διάφορες εικόνες αναφέρουν πως developers και σημαντικά στελέχη της ομάδας του project έχουν αποχωρήσει.


Ο Senior Game Designer του Project Rene αναφέρει πως δουλεύει πλέον στο The Sims 4, ενώ ο Lead Character Artist αποχώρησε εντελώς από την ΕΑ. Ο γνωστός publisher δεν έχει αναφέρει ακόμη το παραμικρό και περιμένουμε κάποια αντίδραση από ώρα σε ώρα.

Sims 5 CANCELLED rumor
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*