Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα video του 2001 που εμφανίζεται για πρώτη φορά δείχνει το πόσο σημαντική ήταν η έκθεση E3

Η έκθεση E3 ήταν από τις σημαντικότερες για τη βιομηχανία του gaming και ένα video από το event του 2001 έρχεται να το αποδείξει εμπράκτως. Το υλικό είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας και παρουσιάζει το πόσο μεγάλο και σημαντικό event ήταν για την αγορά του τότε η έκθεση. Το video δημοσιεύτηκε στο Game Shack και παρουσιάζει τι γινόταν στο show floor, περιλαμβάνοντας και μερικούς σημαντικούς τίτλους των GameCube και Xbox που ετοιμάζονταν να κυκλοφορήσουν.

Όπως φαίνεται, το video έρχεται από άνθρωπο που δούλευε τότε σε κάποιο Μέσο και είχε πάρει μαζί του κάμερα. Από την οθόνη παρελαύνουν games όπως τα Crazy Taxy 2, Virtua Fighter 4, Shenmue II, Rez, Jet Set Radio Future, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Jak and Daxter: The Precursor Legacy, Red Faction, Devil May Cry, Luigi’s Mansion, Pikmin, Klonoa 2: Lunatea’s Veil, Super Smash Bros. Melee, Wave Race: Blue Storm, Star Fox Adventures και Eternal Darkness.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*