Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα κύριο IP και ένα remake στο πλάνο κυκλοφοριών της EA για το επόμενο διάστημα

*
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των αποτελεσμάτων για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου 2023, η Electronic Arts έκανε αναφορά στις επερχόμενες κυκλοφορίες της. Έτσι λοιπόν για τις αρχές του 2023 έχει προγραμματίσει ένα κύριο IP και ένα remake, μαζί με ένα τίτλο της EA Partners, έναν της EA Sports αλλά και το EA Sports PGA Tour. Επίσης ετοιμάζει τέσσερα ακόμα παιχνίδι που δεν έχουν προς το παρόν ανακοινωθεί.

Η πρώτη σκέψη σχετικά με το remake είναι το Dead Space, που βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης από την ΕΑ Motive για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι δεν βρίσκεται στο πρόγραμμα κυκλοφοριών, κάτι που εγείρει ερωτηματικα αν όντως είναι το remake που αναφέρει η εταιρεία ή το λανσάρισμά του πρόκειται να καθυστερήσει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*