Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκε η έκδοση του Palworld για το PS5 στο Tokyo Game Show

*
To Palworld έρχεται μάλλον σύντομα στο PS5, όπως αποκαλύπτει η επίσημη ιστοσελίδα του Tokyo Game Show. Το site του event αναφέρει μία λίστα με τα games που θα βρίσκονται στην έκθεση κι εκεί μπορεί να βρει κανείς και το Palworld για το PS5. Ουδείς γνωρίζει αν αυτό είναι κάτι λανθασμένο ή πρόκειται για ανακοίνωση που θα γίνει, ωστόσο η Pocketpair είχε σημειώσει πως έχει πρόθεση να φέρει το game αι σε άλλες πλατφόρμες.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε σε Steam Early Access και Xbox Game Preview και κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον 25 εκατομμυρίων παικτών μέσα σε ένα μήνα. Η έκδοση του PS5 είχε διαφημιστεί, δε, και από τον community manager του τίτλου σε ένα «τιτίβισμα» που έδειχνε προς αυτήν την κατεύθυνση τον Ιούνιο.


Αναμένουμε το ιαπωνικό show για ανακοινώσεις λοιπόν!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*