Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκε από το πουθενά αναφορά για το μη ανακοινωμένο Hunt: Showdown 1896

*
Από το πουθενά, εμφανίστηκε ένα παιχνίδι που λέγεται Hunt: Showdown 1896! H αναφορά αυτή εμφανίστηκε στο site του ESRB, της υπηρεσίας δηλαδή που αξιολογεί τα παιχνίδια για τις ηλικίες στις οποίες μπορούν να απευθύνονται.

Επίσημα δεν έχουμε καμία ανακοίνωση για το θέμα από μεριάς Crytek και ουδείς γνωρίζει αν μιλάμε για μια νέα μορφή κάποιου παλαιότερου game ή κάποιου sequel που ετοιμάζεται.  Όπως είναι λογικό, ο τίτλος έχει λάβει ηλικιακή αξιολόγηση για άτομα 17+, με αναφορές για αίμα και βία και κυκλοφορία σε PC, PS5 και Xbox Series X/S.


Τον  Μάιο είχε ανακοινωθεί πως το Hunt: Showdown αποχαιρετούσε τα PS4 και Xbox One και  πως οι fans θα μπορούσαν να αναβαθμίσουν δωρεάν στην current-gen αντίστοιχη έκδοση, χωρίς χρέωση.

Αναμένουμε περισσότερα το επόμενο διάστημα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*