Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκαν πληροφορίες για το Tales of Xillia Remastered

*
Μπορεί η Bandai Namco να μην έχει ανακοινώσει το Tales of Xillia Remastered, όμως το παιχνίδι εμφανίστηκε σε καταλόγους καταστημάτων λιανικής. Όπως εντόπισαν χρήστες του Reddit, οι ιστοσελίδες των καταστημάτων JRC, Smarty και Brloh που βρίσκονται στην ανατολική Ευρώπη, φιλοξένησαν, πριν «κατέβουν», πληροφορίες ότι το παιχνίδι αναμένεται για Nintendo Switch, PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S. Κάθε εικόνα είχε νέο boxart, με την ένδειξη "Remastered", όπως αυτή που υπάρχει στο Tales of Symphonia Remastered. Αν όντως ισχύουν τα παραπάνω, θα είναι η πρώτη φορά που μια έκδοση remastered του Tales of Xillia γίνει διαθέσιμη εκτός του PlayStation. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2011 στην Ιαπωνία για το PlayStation 3 και στις δυτικές χώρες ήρθε δυο χρόνια μετά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*