Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκαν online το Resident Evil 9: Revenant Shadows και τα Code Veronica, Resident Evil 0 και Resident Evil 5 για το PS5

*
Εμφανίστηκαν στο Play Asia listings για το Resident Evil 9, μαζί με εκδόσεις των Code Veronica, Resident Evil 0 και Resident Evil 5 για το PS5. Φημολογία για τα remakes υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, όμως μεταξύ τους υπάρχει και το "Revenant Shadows", μαζί με μια περιγραφή του παιχνιδιού.

"Το Resident Evil 9: Revenant Shadows είναι η νεότρη προσθήκη στην εμβληματική σειρά survival horror της Capcom", αναφέρει η περιγραφή του κατστήματος.


"Αυτό το παιχνίδι συνεχίζει την ανατριχιαστική κληρονομιά με μια νέα ιστορία, νέους χαρακτήρες και την επιστροφή οικείων προσώπων. Σε έναν εκτεταμένο, τρομακτικό κόσμο γεμάτο με νέες απειλές και μυστήρια, το Revenant Shadows συνδυάζει έντονη δράση, περίπλοκους γρίφους και τον ατμοσφαιρικό τρόμο που οι fans έχουν αγαπήσει".

Για το Resident Evil 5 του PS5 η περιγραφή αναφέρει ότι περιλαμβάνει "νέα τεχνολογία που έχει αναπτυχθεί ειδικά για το παιχνίδι αλλά και εκπληκτικές αλλαγές τόσο στο gameplay όσο και στον κόσμο του Resident Evil", κάτι που παραπέμπει περισσότερο σε remaster, ενώ για το Code Veronica, δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για port ή remaster.





Όσον αφορά το Resident Evil Zero, υπάρχει η ένδειξη "HD Remaster".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*