Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκπληκτική η δουλειά της fromsoftserve στο Bloodborne PC remaster project (video)

Όπως θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, το Bloodborne PC remaster fan made project αναπτύσσεται με μεγάλη έμφαση στις λεπτομέρειες. Η fromsoftserve που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του, παρουσιάζει τις αναβαθμίσεις που έχει πραγματοποιήσει με την προσθήκη σημείων φωτισμού στα κεριά, ενώ παράλληλα εξηγεί το πως αυτά χρησιμοποιούνται από το παιχνίδι αλλά και το κατά πόσο επηρεάζουν τις επιδόσεις. Μεταξύ άλλων θα δείτε και μερικές από τις βελτιώσεις στο Yahar 'gul Unseen Village.

Το remaster του Bloodborne γίνεται δυνατό χάρη στις εκπληκτικές βελτιώσεις που έγιναν στον εξομοιωτή ShadPS4 PlayStation 4. Σε λίγους μόνο μήνες, ο εξομοιωτής έκανε το άλμα από το να μπορεί να εκκινεί απλά το παιχνίδι στο να το τρέχει με βελτιωμένη ανάλυση και απόδοση, ακόμη και να το τρέχει σε ένα σύστημα με GTX 960 με μόνο 2 GB VRAM. Η εξομοίωση εξακολουθεί να μην είναι 100% τέλεια, αλλά σίγουρα δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να μπορέσετε επιτέλους να δοκιμάσετε όπως πρέπει το Bloodborne σε υπολογιστή, κάτι που η Sony εξακολουθεί να μην φαίνεται να ενδιαφέρεται να προσφέρει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*