Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έκλεισε 30 χρόνια από την κυκλοφορία του game του Hideo Kojima που λίγοι έχουν παίξει

*
Πριν από περίπου 30 χρόνια, η Konami και ο Hideo Kojima κυκλοφόρησαν ένα game πολύ λίγοι ξέρουν ότι είναι του γνωστού Ιάπωνα δημιουργού και ακόμη λιγότεροι είχαν την τύχη να το δοκιμάσουν. Ο λόγος για το Policenauts που βγήκε στο NEC PC-9821 και μαρτυρά την αγάπη του Kojima για την ανάμειξη στοιχείων ανάμεσα σε games και ταινίες.

Το sci-fi αυτό φέρει τους παίκτες να χειριστούν τον ντετέκτιβ Jonathan Ingram που εργάζεται στο LA και που πιο πριν ήταν αστροναύτης που κοιμόταν σε ειδική κάψουλα και εντοπίστηκε μετά από 24 χρόνια. Το Policenauts κυκλοφόρησε στις 29 Ιουλίου 1994 και αναμειγνύει στοιχεία visual novel και σκηνές δράσης.


Κυκλοφόρησε για PS1, 3DO και SEGA Saturn και δεν μεταφράστηκε ποτέ -δυστυχώς- στα αγγλικά. Ο ίδιος ο δημιουργός του το θυμήθηκε και έκανε μια σχετική ανάρτηση στο λογαριασμό του στο X/Twitter.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*