Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έγινε με τον πιο «τρελό» τρόπο το νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο Mario Kart 64 (video)

Ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ έγινε στο Mario Kart 64 και μάλιστα με τον πιο «τρελό» τρόπο. Το speedrunning δεν είναι νέα μόδα και ο Beck Abney (abney317) είναι από τους θιασώτες του .Σε ένα νέο video που δημοσίευσε, παρουσίασε τον «τρελο» τρόπο με τον οποίο κατάφερε να κάνει νέο ρεκόρ στο Mario Kart 64.

O Abey είχε όλα τα ρεκόρ ανάμεσα στο 2015 και το 2021 και πήρε ξανά τον τίτλο το 2023 με χρόνο 22:58:680. Στις 28 Ιουνίου του 2024 προσπάθησε ξανά και αφού ήταν αρκετά πίσω από τον δεύτερο (σχεδόν 24 δευτερόλεπτα), δοκίμασε κάτι ακραίο.




Όπως φαίνεται και από το video (στο 21.37), στον χάρτη Yoshi Valley, οι παίκτες μπορούν να βγουν εκτός πίστας και το παιχνίδι να τους επαναφέρει λίγο πριν τη γραμμή αφετηρίας/τερματισμού, θεωρώντας πως έχουν κάνει τον γύρο. Κάπως έτσι, ο Abney το πέτυχε τρεις φορές και «έγραψε» 22:57:240, που είναι το νέο παγκόσμιο ρεκόρ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*