Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή ο καλλιτέχνης των GoldenEye 007 και Perfect Dark, Brett Jones

*
Ο Brett Jones, ένας από τους καλλιτέχνες του GoldenEye 007 και του Perfect Dark έφυγε από τη ζωή. Τη δυσάρεστη είδηση κοινοποίησε ο σχεδιαστής του GoldenEye, David Doak μέσω μια ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Αναπαύσου εν ειρήνη Brett Jones – είσαι ο απόλυτος θρύλος. Πολλά από όσα έκαναν ιδιαίτερο το GE007 και PD προήλθαν από το ταλέντο και το χιούμορ σου».

Ο Jones εργάστηκε στη Rare από το 1994 ως το 2002 και η δουλειά του καλύπτει πολλαπλά τμήματα του GoldenEye 007, από τη μοντελοποίηση των χαρακτήρων του παιχνιδιού, δημιούργησε τα περισσότερα animations, δημιούργησε πολλαπλά backgrounds και το frontend UI.


Ο Jones επηρέασε και τον σχεδιασμό της Joanna Dark, που δεν είναι άλλη από την πρωταγωνίστρια του Perfect Dark και δάνεισε τη φωνή του σε μια σειρά από χαρακτήρες του κλασσικού παιχνιδιού του N64, ενώ σχεδίασε τους περισσότερους από αυτούς και ήταν επικεφαλής της ομάδας που έκανε το motion capture.

Τέλος, ασχολήθηκε με φιλανθρωπίες και τη συγκέντρωση χρημάτων για ιδρύματα όπως αυτό για την Καταπολέμηση του Παιδικού Καρκίνου.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*