Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφτασε ο πρώτος Nintendo 3DS emulator στο iPhone

*
Αφού η Apple άνοιξε τις πύλες της για τους emulators στο iPhone, ήταν θέμα χρόνου να δούμε και ένα πρόγραμμα που να υποστηρίζει τους τίτλους του Nintendo 3DS. Ο λόγος για το Folium, ένα νέο πρόγραμμα εξομοίωσης που καλύπτει τόσο το Nintendo 3DS, όσο και άλλα συστήματα της Nintendo, όπως το Game Boy Advance και το Nintendo DS. Την ανάπτυξή του έχει αναλάβει ο Jarrod Norwell και απαιτεί αρκετές ρυθμίσεις για να «τρέξει» σωστά.

Το πρόγραμμα δεν είναι δωρεάν και κοστίζει €5,99. O δημιουργός του, βέβαια, σημειώνει πως όλα τα χρήματα θα πάνε στην ανάπτυξη του λογισμικού, οπότε θα υπολογίσουμε μέσα μας ότι πάνε για… καλό σκοπό. Το Nintendo 3DS κυκλοφόρησε το 2011 και πούλησε περί τα 75,94 εκατομμύρια συστήματα σε όλο τον κόσμο. Σταμάτησε να παράγεται το 2020 και η Nintendo έκλεισε τους servers του Nintendo 3DS eShop της το 2023.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*