Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

EA Sports FC 25: Η Electronic Arts επεκτείνει το monetization

*
Η Electronic Arts επεκτείνει το monetisation στη δημοφιλή σειρά ποδοσφαιρικών video games της, προσθέτωντας ένα νέο Premium Tier με in-game rewards στο EA Sports FC 25. Αυτό προστίθεται στο γνωστό, δωρεάν card packs, ποδοσφαιριστών και cosmetics που ξεκλειδώνουν ότι οι παίκτες ολοκληρώνουν συγκεκριμένους στόχους εντός του παιχνιδιού. Όταν φτάσουν σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο ανταμοιβών, θα αποκτήσουν την επιλογή να ξεκλειδώσου τα επιπλέον Premium Tier rewards. Προς το παρόν, η EA δεν έχει ανακοινώσει τιμές για το νέο tier, αναφέρει όμως ότι οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να το ξεκλειδώσουν με Ultimate Team coins (που κερδίζουν παίζοντας) ή με FC Points (που αποκτώνται με πραγματικά χρήματα).

Πάντως σύμφωνα με όσα δήλωσε ο design director του Ultimate Team, Richard Waltz στο VG247, δεν υπάρχει τίποτα σε αυτό το tier που να μην μπορεί να αποκτηθεί και μέσω του δωρεάν.


Το EA Sports FC 25 θα λανσαριστεί στις 27 Σεπτεμβρίου 2024, για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*