Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

EA Sports FC 25: Deep Dive trailer για το Ultimate Team mode

Η Electronic Arts κυκλοφόρησε ένα νέο overview video για το EA Sports FC 25 και αυτή τη φορά παρουσιάζει το Ultimate Team mode. Όπως είναι ήδη γνωστό, στο εν λόγω mode του επερχόμενου ποδοσφαιρικού τίτλου θα υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά τα οποία ζητούσε εδώ και χρόνια η κοινότητα των παικτών. Σε αυτά περιλαμβάνεται μια λύση για τα αντικείμενα που οι παίκτες έχουν στην κατοχή τους περισσότερες από μία φορά και περισσότερα Evolution items, τα οποία πλέον μπορούν να τροποποιηθούν με βάση τις απαιτήσεις των παικτών.

Το EA Sports FC 25 θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου 2024, για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC και Nintendo Switch. Εκτός αν αγοράσετε την Ultimate Edition, οπότε θα βρεθείτε στη σέντρα μια εβδομάδα νωρίτερα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*