Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ΕΑ Sports FC 25: Αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα είναι στο εξώφυλλο των δύο εκδόσεων

*
Οι φήμες για το ΕΑ Sports FC 25 συνεχίζονται με μεγάλους ρυθμούς και πλέον φαίνεται πως έχουμε εικόνα και ποιοι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στα εξώφυλλά του. Συγκεκριμένα, ο Jude Bellingham θα είναι στο εξώφυλλο της βασικής έκδοσης, ενώ στην Ultimate Edition θα υπάρχουν αρκετοί σταρ του σήμερα και του χθες. Πέραν του Bellingham θα έχουμε τους Gianluigi Buffon, Aitana Bonmati, Zidane και David Beckham, ενώ στο εικαστικό του εξωφύλλου θα υπάρχουν και αρκετά τρόπαια από διάφορες διοργανώσεις.

Με τις διαρροές να πληθαίνουν, οι πιθανότητες να παρουσιαστεί για πρώτη φορά το παιχνίδι τις επόμενες ημέρες ολοένα και αυξάνονται, ενώ αρκετοί ισχυρίζονται πως όλα θα γίνουν γνωστά την Κυριακή, στο πλαίσιο του μεγάλου τελικού του UEFA Euro 2024.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*