Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

EA Sports FC 25: Αφαιρούνται τα contract items από το Ultimate Team

*
Όσο και αν ψάξετε στο EA Sports FC 25, δεν θα βρείτε contract items στο Ultimate Team. Τα contract items απαιτούνταν για να αγωνίζεστε στο δημοφιλέςr mode, όμως δεν θα υπάρχουν στο επόμενο παιχνίδι της σειράς. Ναι μεν δεν ήταν δύσκολο να τα αποκτήσετε, όμως προκαλούσαν σύγχυση στη βάση των παικτών, που τα «κυνηγούσαν» περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο item. Ο λόγος της αφαίρεσής τους δεν έχει γίνει γνωστός, ούτε γνωρίζουμε αν αντικατασταθούν από κάτι άλλο.

Οι παίκτες ζητούσαν διαρκώς ένα πλήκτρο “apply all” για την ανανέωση όλων των contacts που είχαν λήξει, όμως στο EA Sports FC 24 αυτό έπρεπε να το κάνουν για ένα, ένα χωριστά.


Το EA Sports FC 25 θα λανσαριστεί στις 27 Σεπτεμβρίου 2024, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC και Nintendo Switch. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*