Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ΕΑ Sports: Δεν ανησυχούμε για την επιστροφή του FIFA

*
Το EA Sports FC παίζει μπάλα μόνο του αυτήν την περίοδο, μέχρι η FIFA να κατασταλάξει στο νέο συνεργάτη της για την ομώνυμη σειρά, αλλά η EA Sports δεν δείχνει να ανησυχεί. Το τελευταίο διάστημα ακούγεται πως η FIFA έχει ήδη αποφασίσει τον συνεργάτη της και το επόμενο FIFA game θα είναι έτοιμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου που έρχεται σε δύο χρόνια, με βασική υποψηφιότητα να είναι αυτή της 2Κ.

Ο παραγωγός του EA Sports FC Sam Rivera δήλωσε σχετικά «υποδεχόμαστε θερμά τον ανταγωνισμό. Θεωρούμε πως κάνει καλό για όλους. Θέλουμε να δούμε τι μπορούν να κάνουν τα άλλα παιχνίδια ποδοσφαίρου. Απλά, να φτιαχτεί ένα παιχνίδι που να είναι διασκεδαστικό χρειάζονται χρόνια. Για μας, κάθε χρόνο έχουμε άπειρο υλικό να δούμε. Το feedback του κοινού, αλλαγές που είχαμε στο μυαλό μας, πειράματα που θέλουμε να κάνουμε. Αν συγκρίνει κανείς το EA Sports FC 24 και το FIFA 14 που έχουν 10 χρόνια διαφορά θα δει τεράστιες αλλαγές. Πήρε σχεδόν 10 χρόνια να φτάσουμε εδώ. Αλλά αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν μόνα τους». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*