Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δυο επιπλέον μήνες Nintendo Switch Online με νέες 12μηνες συνδρομές

*
Σε περίπτωση που ενεργοποιήσετε εκ νέου της συνδρομή σας στο Nintendo Switch Online θα λάβετε ως δώρο δυο έξτρα μήνες. Η Nintendo ανακοίνωσε αυτή την προσφορά ως μέρος του Mega Multiplayer Festival, που έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 8 Σεπτεμβρίου 2024. Αγοράζοντας 12μηνη συνδρομή στο Nintendo Switch Online από το eShop ή το My Nintendo Store θα έχετε ουσιαστικά 14 μήνες.

Τον ερχόμενο μήνα θα υπάρξουν επιπλέον «δώρα», όπως επιπλέον Gold Points από το eShop και το My Nintendo Store για αγορές παιχνιδιών που θα πραγματοποιηθούν από τις 5 έως και τις 18 Αυγούστου.


Επίσης, νέες δοκιμαστικές εκδόσεις παιχνιδιών του Nintendo Switch θα γίνουν διαθέσιμες από τις 19 έως τις 25 Αυγούστου και το επόμενο διάστημα θα αποκαλυφθεί η λίστα των τίτλων.

Στη συνέχεια, το Mega Multiplayer game sale θα τρέξει από τις 26 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου, οπότε θα έχετε μια ακόμα ευκαιρία να συμπληρώσετε τη συλλογή σας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*