Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Dragon Age: The Veilguard – Η BioWare αναλύει τις επιλογές των επιπέδων δυσκολίας

*
H BioWare παρείχε πληροφορίες σχετικά με το πως οι παίκτες θα μπορέσουν να διαμορφώσουν την εμπειρία τους στο Dragon Age: The Veilguard, μέσω των επιλογών για το επίπεδο δυσκολίας, τα οποία η ομάδα ανάπτυξης αποκαλεί ως playstyles.

To “Storyteller” απευθύνεται σε όσους προτιμούν να επικεντρωθούν στην αφήγηση και όχι στις μάχες, ενώ το “Adventurer” θα προσφέρει μια ισορροπημένη εμπειρία, με την ιστορία και τις μάχες να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο της ζυγαριάς. Για δυσκολία πέρα από τα συνηθισμένα όρια, πολύ απλά θα επιλέξετε το “Nightmare”, που από το όνομά του και μόνο μπορεί κανείς να καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Η επιλογή του “Nightmare” δεν είναι δυνατό να αλλάξει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάτι που δεν ισχύει για τις άλλες δύο περιπτώσεις.


Μια ακόμα επιλογή είναι το “Unbound”, που κάνει δυνατή τη διαμόρφωση της συνολικής εμπειρίας του gameplay, με ρυθμίσεις όσον αφορά τον τρόπο εύρεσης του επόμενου σημείου που θα πρέπει να μεταβείτε και του timing κατά τη διάρκεια των μαχών. Επιπλέον θα υπάρχει αυτόματη στόχευση και βοήθεια για τη στόχευση, η δυνατότητα καθορισμού της ζημιάς που προκαλούν και δέχονται οι παίκτες, ακόμα και να μην πεθαίνει ο πρωταγωνιστής.

Το Dragon Age: The Veilguard αναμένεται μέσα στο Φθινόπωρο, για PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*