Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διπλασιασμό των μεγάλων κυκλοφοριών της ανακοίνωσε η Take-Two

*
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των οικονομικών πεπραγμένων της, η Take-Two Interactive ανακοίνωσε πως σκοπεύει να διπλασιάσει τις AAA κυκλοφορίες της της το τρέχον οικονομικό έτος. Ανακοινώθηκαν επίσης λίγο αόριστα τα σχέδια της για το τρέχον οικονομικό έτος μέχρι και το 2025. Το 2022 γνωρίζουμε για την κυκλοφορία του The Quarry, τον πνευματικό διάδοχο του Until Dawn της Supermassive games που θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου. Στο πρόγραμμα για κυκλοφορία αργότερα το 2022 είναι και το Marvel’s Midnight Suns. Φυσικά, θα υπάρξουν και οι σίγουρες ετήσιες κυκλοφορίες του NBA 2K και της σειράς PGA, αλλά τώρα η Take-Two δήλωσε πως έχει σχέδια για “τους διπλάσιους immersive core τίτλους” πριν το οικονομικό έτος 2023.

Στα λόγια της Take-Two, immersive core σημαίνει “τα παιχνίδια που έχουν το πιο βαθύ gameplay και τις περισσότερες ώρες περιεχομένου.” Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν φυσικά τα Grand Theft Auto, τα Red Dead Redemption αλλά και τα παιχνίδια που προαναφέρθηκαν.


Πριν λοιπόν από το οικονομικό έτος 2025, η Take-Two σχεδιάζει να κυκλοφορήσει 24 (!) τέτοιου είδους τίτλους. Τα τελευταία χρόνια βέβαια μας έχουν αποδείξει ότι οι ημερομηνίες κυκλοφορίας παιχνιδιών μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν, και η Take-Two φαίνεται να συμμερίζεται αυτή την άποψη. Όπως ανακοινώθηκε στην παρουσίαση εσόδων: “Αυτοί οι τίτλοι αποτελούν μια φωτογραφία του τρέχοντος σχεδίου μας. Είναι πιθανόν κάποιοι από αυτούς να μην ολοκληρωθούν και να αλλάξει η ημερομηνία λανσαρίσματος, καθώς και να προστεθούν νέοι τίτλοι στο πρόγραμμά μας.”

Αν τα πράγματα πάνε όπως τα σχεδιάζει η Take-Two, μπορείτε να περιμένετε 10 τίτλους indie, 20 mobile games, επτά “mid-core” παιχνίδια όπως το Tales from the Borderlands και οκτώ remakes ή/και remasters πριν το τέλος του οικονομικού έτους 2025.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*