Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δήλωση της Microsoft για την καθυστέρηση του Black Myth: Wukong στο Xbox ίσως αφήνει υπόνοιες για κάποιου είδους αποκλειστικότητα

*
Ο Jez Corden του Windows Central δημοσιεύει δηλώσεις εκπροσώπου της Microsoft σχετικά με την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του Black Myth: Wukong σε κονσόλες Xbox.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι για το λανσάρισμα του Black Myth Wukong σε Xbox Series X|S και εργαζόμαστε με τη Game Science για να φέρουμε το παιχνίδι στις πλατφόρμες μας. Δεν σχολιάζουμε συμφωνίες που συνάπτουν συνεργάτες μας με άλλες πλατφόρμες, αλλά παραμένουμε προσηλωμένοι στο να κάνουμε το Xbox την καλύτερη πλατφόρμα για τους gamers και τα σπουδαία παιχνίδια βρίσκονται στο επίκεντρο”.


Η δήλωση ήταν μάλλον πολύ προσεκτική και δεν υπάρχουν αναφορές σε πιθανές δυσκολίες της διαδικασίας ανάπτυξης στο Xbox Series S. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρχει κάποιου είδους συμφωνία αποκλειστικότητας της Game Science με άλλες πλατφόρμες.

Το Black Myth: Wukong θα λανσαριστεί στις 20 Αυγούστου 2024, πρώτα για PC και PS5. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Πώς αλλιώς να δικαιολογήσεις την αδυναμία του Series S από το να πετάξεις σπόντα για τον ανταγωνιστή; Συνήθης τακτική της MS το τελευταίο διάστημα, αν και κάνει και η ίδια το ίδιο. Business as usual που λένε.

*