Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Digital Foundry: Ίσως τέσσερις φορές καλύτερες οι επιδόσεις του PS5 Pro στο ray tracing σε σχέση με το βασικό μοντέλο (video)

Το PlayStation 5 Pro ίσως έχει τέσσερις φορές καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με το βασικό μοντέλο στον τομέα του ray tracing, όπως αναφέρεται σε έγγραφα που διέρρευσαν και αν ισχύει κάτι τέτοιο θα μιλάμε για σημαντική βελτίωση.

Κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου podcast τους, οι ειδικοί του Digital Foundry ανέλυσαν τα νέα χαρακτηριστικά του ray tracing που θα φέρει η αρχιτεκτονική RDNA 4 και θα ενσωματώνεται όπως λέγεται στη νέα κονσόλα. Μεταξύ άλλων γίνεται αναφορά σε διπλασιασμό της ray tracing intersect engine και βελτιώσεις του BVH footprint που θα μπορούσαν να έχουν ως αποτέλεσμα τις καλύτερες επιδόσεις. Το πρώτο, για παράδειγμα, θα βελτιώσει την απόδοση του intersect engine που χρησιμοποιείται για την αναδημιουργία των textures ως ray tracing accelerators και θα αναλάβει ένα μικρότερο μέρος του ray tracing το οποίο είναι το πλέον απαιτητικό. Το τελευταίο, από την άλλη πλευρά, θα βελτιώσει τη συμπίεση BHV, η οποία χρησιμοποιείται για τη μείωση του αποτυπώματος μνήμης για αυτό που πρέπει να κάνει trace ένα developer. Ως τώρα, στους υπολογιστές, η NVIDIA επωφελείται περισσότερο από τη συμπίεση BHV, αλλά αυτή η αναβάθμιση θα βελτιώσει τα πράγματα όσον αφορά το hardware της AMD καθώς και στο PlayStation 5 Pro.


Σημειώνεται ότι το PlayStation 5 Pro δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*