Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Digital Foundry: Η αναβάθμιση από το PS5 στο PS5 Pro θα είναι όπως αυτή από μια RTX 3060 Ti σε RTX 4070 GPU (video)

Η αναβάθμιση από το βασικό μοντέλο του PlayStation 5 στο PlayStation 5 Pro, μοιάζει με την αναβάθμιση από μία RTX 3060 ή 3060 Ti σε μία RTX 4070 GPU, κάτι που θα δώσει στους παίκτες τη δυνατότητα να απολαύσουν οπτική ποιότητα όπως ποτέ στο παρελθόν. Σε πρόσφατο video του Digital Foundry αναφέρεται ότι σε παιχνίδια όπως το F1 24, όπου η ομάδα ανάπτυξης δούλεψε αρκετά στο update για το PS5 Pro, η οπτική αναβάθμιση σε σχέση με το βασικό μοντέλο θα είναι κάτι παραπάνω από αισθητή. Ακόμα και σε περιπτώσεις όπου η διαφορά δεν είναι μεγάλη, το PlayStation 5 Pro σίγουρα προσφέρει επιπλέον αξία σε όσους προτιμούν το Performance Mode και θέλουν να απολαμβάνουν γραφικά υψηλότερης ποιότητας. Από την άλλη, στο Quality Mode οι διαφορές σε σύγκριση με το βασικό μοντέλο δεν θα είναι πολύ μεγάλες, με την ανάλυση να παραμένει στα 4K, αλλά επιπλέον δυνατότητες στον τομέα του ray tracing μπορεί να είναι ελκυστικές ακόμα και για αυτή την ομάδα των παικτών.

Το Digital Foundry επισημαίνει και το πόσο σημαντική είναι η προσθήκη του PSSR upscaler. Δεν προσφέρει μόνο μεγαλύτερη ώθηση στο νέο σύστημα σε σχέση με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση της οπτικής ποιότητας του ray tracing, αν και όχι όπως το πραγματοποιεί το DLSS 3.5 Ray Reconstruction. Αυτό συμβαίνει γιατί ο upscaler της Sony δεν διαχωρίζει όλα τα δεδομένα εισόδου από τον τελικό τόνο του χρώματος σε μια σκηνή, όπως κάνει η τεχνολογία της NVIDIA.


Το PS5 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*