Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Digital Foundry: «Ένα PS5 Pro χωρίς Blu-ray drive ίσως βοηθήσει να παραμείνει προσιτή η τιμή του» (video)

Η κυκλοφορία ενός μοντέλου του PlayStation 5 Pro χωρίς Blu-ray drive ίσως βοηθήσει την ιαπωνική εταιρεία να κρατήσει την τιμή σε χαμηλό επίπεδο, τη στιγμή που προσπαθεί να περιορίσει το κόστος παραγωγής. Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου podcast τους, οι ειδικοί του Digital Foundry αναφέρθηκαν για μια ακόμα φορά στη φημολογούμενη κονσόλα. Κοιτώντας στην αναλογία ανάμεσα στο PlayStation 4 και στο PlayStation 4 Pro, που ήταν κοντά στο 80/ 20, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το PS5 Pro θα είναι ένα μοντέλο όχι για την πλειοψηφία, μετά και την κυριαρχία της Sony στην αγορά με το original PS5.

Επιπλέον, η τιμή του συστήματος σίγουρα θα αποτελέσει αντικείμενο συζητήσεων. Η Sony φαίνεται να μην μπορεί να κρατήσει χαμηλά το κόστος παραγωγής, όπως υποδηλώνει η πρόσφατη αύξηση της τιμής του βασικού μοντέλου στην Ιαπωνία. Από αυτή την άποψη, η κυκλοφορία μόνο ενός ψηφιακού μοντέλου PlayStation 5 Pro θα βοηθούσε την εταιρεία να διατηρήσει την τιμή χαμηλά και να κάνει το σύστημα πιο δελεαστικό, δεδομένου ότι η τιμή θα είναι αναμφίβολα υψηλότερη από αυτή του βασικού μοντέλου λόγω του hardware.


Από την άλλη πλευρά, η κυκλοφορία μόνο ψηφιακού μοντέλου PlayStation 5 Pro θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποια άλλα προβλήματα όσον αφορά το κοινό στο οποίο στοχεύει η κονσόλα, το οποίο συνήθως προτιμάει τα φυσικά αντίγραφα παιχνιδιών. Το σύστημα είναι πολύ πιθανό να είναι συμβατό με την αποσπώμενη μονάδα δίσκου του PlayStation, αλλά αυτό θα αυξήσει το κόστος της αναβάθμισης. Ωστόσο, το Digital Foundry διαπιστώνει ότι η κυκλοφορία μόνο ενός ψηφιακού μοντέλου θα είχε περισσότερο νόημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*