Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Digital Foundry: “Δεν είναι καταστροφικό το ότι δεν ξεπούλησε το PS5 Pro”

*
Η ζήτηση για το PlayStation 5 Pro δεν είναι τόσο μεγάλη όσο αυτή για το βασικό μοντέλο πριν από τέσσερα χρόνια, αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι η κονσόλα μπορεί ήδη να χαρακτηριστεί ως αποτυχημένη εμπορικά.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου επεισοδίου του podcast τους, οι ειδικοί του Digital Foundry σχολίασαν την πορεία των προ- παραγγελιών της κονσόλας, επισημαίνοντας το γεγονός ότι μπορεί το σύστημα να μην ξεπουλάει όπως το πρώτο μοντέλο την εποχή της πανδημίας, όμως αυτό δεν συνεπάγεται κάποια καταστροφή όπως θέλουν να υποστηρίζουν κάποιοι. Σίγουρα η ζήτηση είναι πιο χαμηλή σε σχέση με το PlayStation 4 Pro και το Xbox One X, κάτι που οφείλεται στην τιμή των δύο αυτών συστημάτων, που ήταν πάρα πολύ κοντά σε εκείνη των βασικών μοντέλων όταν αυτά έγιναν διαθέσιμα. Εν τω μεταξύ, από την κυκλοφορία του PS5 και μετά έχει ομαλοποιηθεί η αλυσίδα προμηθειών, άρα θα είναι πολύ πιο εύκολο να καλυφθεί η ζήτηση για τις προ- παραγγελίες του PS5 Pro. Από την άλλη, η ίδια η Sony θεωρεί πως η κονσόλα θα είναι επιτυχημένη ακόμα και αν δεν ξεπουλήσει. Πάντως, η ομάδα του Digital Foundry θεωρεί ότι θα φτάσει σε αρκετά χέρια καταναλωτών, τόσα που θα αποτελέσουν κίνητρο για τους developers να δημιουργήσουν εκδόσεις των παιχνιδιών τους ειδικά προσαρμοσμένες στα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας κονσόλας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*