Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε playable έκδοση του Warhammer 40.000: Space Marine 2! (video)

*
Μία πρώιμη playable έκδοση του Warhamer 40.000: Space Marine 2 διέρρευσε και έφτασε στα χέρια τρίτων. Η pre-release έκδοση αυτή ανέβηκε σε γνωστά torrent sites στα τέλη Ιουνίου, έχει όγκο αρχείων κοντά στα 75GB και είναι playable από την αρχή ως το τέλος, ακόμη και για όσους δεν θέλουν να παίξουν solo!

Τα πρώτα videos από τις αρχικές αποστολές έχουν ήδη ανέβει σε κανάλια στο YouTube και περιλαμβάνουν αρκετά σημαντικά spoilers για την ιστορία. Το sequel του τίτλου Space Marine του 2011 αναπτύσσεται από την Saber Interactive και θα εκδοθεί από την Focus Entertainment. Στο πλαίσιο των Game Awards 2021 αποκαλύφθηκε επίσημα και ενώ ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2023, πήγε για τις 9 Σεπτεμβρίου 2024 σε εκδόσεις για PC, PS5 και Xbox Series X/S.


Πριν από μερικές ημέρες, η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε ότι η open beta του ακυρώθηκε με στόχο να ασχολούνται οι developers μόνο με την πρόοδο του game. Υπενθυμίζεται πως ο τίτλος έχει ήδη γίνει gold, κάτι που σημαίνει πως έχει ολοκληρωθεί και το βασικό κομμάτι του development του.

ΠΡΟΣΟΧΗ, το video περιλαμβάνει spoilers!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*