Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν πληροφορίες για το remake του Silent Hill 2

*
Λίγες ώρες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις, διέρρευσαν πληροφορίες σχετικά με το remake του Silent Hill 2. Σύμφωνα με ανάρτηση στο resetera, πίσω από την ανάπτυξή του βρίσκεται η Bloober Team, γνωστή για το πρόσφατο The Medium και τη σειρά Layers of Fear. Οι παίκτες θα βιώνουν τη δράση μέσω της over-the-shoulder camera. Στην παραγωγή μετέχουν οι Masahiro Ito και Akira Yamaoka. Το παιχνίδι θα είναι console exclusive του PlayStation 5 για ένα έτος και ταυτόχρονα θα γίνει διαθέσιμο για PC. Δεν υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του, όμως μετά την ανακοίνωση θα έχετε τη δυνατότητα να το προσθέσετε στη wish list σας στο PlayStation Store. Τέλος, τα γραφικά περιγράφονται ως εκπληκτικά και χαρακτηρίζονται ως επόμενης γενιάς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*