Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν ο χάρτης και κάποιες εικόνες από το επερχόμενο Need for Speed

*
Μέσω του Reddit, o insider του Need for Speed με ψευδώνυμο, ynk, δημοσίευσε εικόνες χαμηλής ποιότητας που παρουσιάζουν τον χάρτη και τοποθεσίες του επερχόμενου τίτλου της Criterion Games. Ίσως το πιο ενδιαφέρον είναι ο χάρτης, που θα σας επιτρέψει να σχηματίσετε μια πρώτη άποψη για το μέγεθος του κόσμου.



Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, η ανάπτυξη του νέου Need for Speed βασίζεται στη Frostbite Engine και λέγεται ότι θα περιλαμβάνει στοιχεία. Τα γεγονότα θα διαδραματίζονται στη Lake Shore City, φανταστική εκδοχή του Σικάγο. Όσον αφορά το σε ποιες πλατφόρμες θα γίνει διαθέσιμο, φήμες θέλουν την Electronic Arts να αφήνει στην άκρη τις κονσόλες προηγούμενης γενιάς, οπότε αν τελικά ισχύσει αυτό αναμένουμε τον τίτλο για PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*