Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμος ο Gamma emulator του PS1 στο iPhone!

*
Η ώρα των emulators στο iPhone έχει φτάσει και πλέον έχουμε και τον Gamma που είναι φτιαγμένος για εξομοίωσης τίτλων από το PS1! Πρόκειται για ένα δωρεάν πρόγραμμα που προστέθηκε στις σελίδες του App Store για το iOS πριν από μερικές ώρες και έρχεται από την ομάδα ZodTTD, η οποία και ασχολείται με τέτοιου είδους προγράμματα από τις πρώτες μέρες των third-party iOS apps.

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται τόσο σε iPhone, όσο και σε iPad, υποστηρίζει σύνδεση με Bluetooth controllers και keyboards, καθώς και επιλογές για τα skins στην οθόνη. Συνδέεται με Google Drive και Dropbox για συγχρονισμό των αρχείων των παιχνιδιών και των saves, ενώ μπορεί να βρει αυτόματα και πληροφορίες για το εξώφυλλο των τίτλων σας.


Ευτυχώς, τέλος, ο Gamma δεν απαιτεί να βρείτε κάποια αρχεία BIOS για να «τρέξετε» τα PS1 games. Αν ψάχνεστε με PS1 emulator για το iPhone ή το iPad σας, καλή διασκέδαση!



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*