Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμη σε PC η τεχνολογία DirectStorage των Xbox Series X και Xbox Series S

*
Η τεχνολογία DirectStorage, ένα χαρακτηριστικό των Xbox Series X και Xbox Series S, που επιτρέπει ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και τη δημιουργία κόσμων με περισσότερες λεπτομέρειες, είναι πλέον διαθέσιμο σε όσουν αναπτύσουν παιχνίδια για PC. Ουσιαστικά, μέσω του DirectStorage είναι δυνατή η μεταφορά μεγάλου όγκου δεδομένων από έναν SSD απευθείας στη GPU, δίχως να υπάρχει ανάγκη αποσυμπίεσής τους από τη CPU.

Η Microsoft προτείνει την αναβάθμιση σε Windows 11. Παρά το γεγονός ότι το DirectStorage είναι συμβατό με τα Windows 10, τα Windows 11 διαθέτουν τις πιο πρόσφατες βελτιστοποιήσεις για τον αποθηκευτικό χώρο και είναι ο προτεινόμενος δρόμος για το gaming, αναφέρει η εταιρεία.


Ένα από τα πρώτα παιχνίδια που θα εκμεταλλεύονται την τεχνολογία αυτή είναι το Forspoken. Επιπλέον, το DirectStorage θα επιταχύνει ακόμα περισσότερο τις διαδικασίες της λειτουργίας Quick Resume σε κονσόλες Xbox.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*