Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή: Το Gen 10 Pokémon “Gaia” ετοιμάζεται για το Nintendo Switch 2 και τον προκάτοχό του

*
Μια νέα διαρροή πληροφοριών αναφέρει πως το «Gaia» ένα Gen 10 Pokémon βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης για το Nintendo Switch 2 αλλά και για την υπάρχουσα κονσόλα της Nintendo. Δεν έχουν περάσει λίγες ώρες από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε ότι η δημιουργός της σειράς Pokémon, η Game Freak έπεσε θύμα hackers και κλάπηκαν δεδομένα όγκου σχεδόν 1TB. Μεταξύ τους βρίσκεται και ο πηγαίος κώδικας για παλαιότερα παιχνίδια της σειράς, όπως το Black and White 2, συν πληροφορίες για μελλοντικά future projects, ανάμεσά του το Gen 10 game με την κωδική ονομασία Gaia. Επίσης, φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται πως η επόμενη κονσόλα της Nintendo έχει την κωδική ονομασία "Ounce".

Επίσης, η Game Freak συνεργάζεται με την ILCA σε ένα παιχνίδι που έχει την κωδική ονομασία Synapse, ένα multiplayer/ battle-focused game και όπως φαίνεται θα είναι το MMO που εδώ και χρόνια προσδοκούν οι fans της σειράς. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*