Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή: Πότε θα μπει το Call of Duty: Modern Warfare 3 στο Game Pass και πότε κυκλοφορεί το Valorant σε κονσόλες

*
Μέρα χωρίς διαρροές δεν έχει ενδιαφέρον για την αγορά των videogames και φαίνεται πως έχουμε νεότερα για το Valorant σε κονσόλες, αλλά και την προσθήκη του Call of Duty: Modern Warfare 3 στο Game Pass.

Όπως φαίνεται, το first person shooter της Riot θα κυκλοφορήσει για PS5 και Xbox Series X/S στις 26 Ιουλίου, ενώ δύο μέρες πιο πριν θα μπει το Call of Duty: Modern Warfare 3 στο Game Pass για PC και κονσόλες. Κάτι τέτοιο αναφέρει ο λογαριασμός eXtras1s στο Twitter/X, ο οποίος και έχει αποδεδειγμένα καλή πληροφόρηση σε ό,τι αφορά τα του Xbox και του Game Pass.


H Riot έχει ανακοινώσει την πρόθεσή της να φέρει το Valorant σε κονσόλες μέσα στη χρονιά, ενώ έχει κάνει ήδη και κάποιο beta testing. To free-to-player 5-v-5 shooter της κυκλοφόρησε για PC τον Ιούνιο του 2020.

Για τα του Call of Duty: Modern Warfare 3 στο Game Pass δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο, τα έχουμε ήδη αναφέρει αρκετές φορές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*