Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή: Πέντε Assassin's Creed games θα ανακοινώσει η Ubisoft το Σάββατο

*
Λίγες μέρες πριν την πραγματοποίηση του επόμενου Ubisoft Forward showcase, νέα διαρροή αποκαλύπτει μέρος από το περιεχόμενό του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ubisoft ετοιμάζεται να αποκαλύψει τρία νέα παιχνίδια Assassin's Creed. Το πρώτο θα διαδραματίζεται στην Ιαπωνία, το δεύτερο στην Ευρώπη τον 16ο αιώνα και το τρίτο στην Κίνα. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει ένα ακόμα, το Assassin's Creed Mirage. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Tom Henderson, υποστηρίζει ότι η παρουσίαση θα ξεκινήσει με εκτεταμένα πλάνα από τον τίτλο.

Επίσης, ο Henderson αναφέρει ότι το Σάββατο θα αποκαλυφθούν δύο παιχνίδια που αποτελούν μέρος της πλατφόρμας live-service Assassin's Creed Infinity, που προς το παρόν είναι γνωστά ως Project Red και Project Hexe. Λέγεται ότι ο Project Red θα διαδραματίζεται στην Ιαπωνία και concept art από τα αρχικά στάδια ανάπτυξης, παρουσιάζει μια γυναίκα assassin που μοιάζει με samurai, ενώ είναι πιθανό να υπάρχει η επιλογή και για άνδρα πρωταγωνιστή. Από την άλλη, το Project Hexe φημολογείται πως θα έρθει από τη Ubisoft Montreal και θα είναι το πλέον σκοτεινό παιχνίδι Assassin’s Creed όλων των εποχών, με το σενάριό του να περιστρέφεται γύρω από το κυνήγι μαγισσών στην Ευρώπη του 16ου αιώνα.


Ακόμα στα πλάνα της Ubisoft είναι η αποκάλυψη και ενός τίτλου Assassin's Creed για φορητές συσκευές, το σκηνικό του οποίου τοποθετείται στην Κίνα και έχει την κωδική ονομασία Project Jade. Ακόμα, θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το τελευταίο DLC του Assassin's Creed Valhalla. Τέλος, σύμφωνα πάντοτε με τον Henderson, δεν αποκλείεται στο πρόγραμμα του Ubisoft Forward να χωρέσει και το Assassin's Creed VR game που ανακοινώθηκε το 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*