Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαψεύδονται οι εικασίες για το κλείσιμο των servers του XDefiant

*
Ο εκτελεστικός παραγωγός του XDefiant, Mark Rubin διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι το παιχνίδι μπορεί να μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μετά το πρώτο έτος περιεχομένου του.

«Για να είμαστε ξεκάθαροι, ΔΕΝ υπάρχουν σχέδια για κλείσιμο μετά την 4η σεζόν», έγραψε στο X την Τρίτη, φαινομενικά ως απάντηση σε σχόλια που δημοσιεύθηκαν στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.


Τη Δευτέρα, ένας χρήστης του X με όνομα Shaun Weber, ο οποίος αυτοαποκαλείται «προγραμματιστής παιχνιδιών που γνωρίζει μερικούς ανθρώπους» και του οποίου το handle είναι @just4leaks2, ισχυρίστηκε ότι άκουσε από πολλές πηγές ότι το XDefiant θα μπορούσε να κλείσει μετά την τέταρτη σεζόν του, εάν η Ubisoft αποτύχει να προσελκύσει περισσότερους παίκτες.

«Έχω πάει σε πολλές συναντήσεις από την περασμένη εβδομάδα για να συζητήσουμε τα σχέδιά μας για το δεύτερο έτος», είπε ο Rubin. «Αλλά, αυτή τη στιγμή είμαστε εξαιρετικά επικεντρωμένοι στη βελτίωση της τεχνικής εμπειρίας (η οποία περιλαμβάνει netcode) και στην προσθήκη περισσότερου περιεχομένου για τις σεζόν 3 και 4».

«Έχουμε κάνει πολύ λίγο μάρκετινγκ, οπότε ναι, οι αριθμοί μας είναι μειωμένοι, αλλά αυτό είναι απλώς για να δώσουμε στην ομάδα τον χρόνο να φέρει το παιχνίδι σε καλύτερη θέση προτού κάνουμε μεγαλύτερες δαπάνες για μάρκετινγκ για να προσελκύσουμε νέους παίκτες στο παιχνίδι και να φέρουμε πίσω παίκτες. που έχουν φύγει», συνέχισε να λέει. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*