Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Developer υποστηρίζει ότι το PS5 Pro θα δείχνει 100% πιο γρήγορο σε σχέση με το βασικό μοντέλο (video)

Παρά το γεγονός ότι από πλευράς CPU και RAM πιθανολογείται πως δεν θα υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σύγκριση με το βασικό μοντέλο, λέγεται ότι το PlayStation 5 Pro θα είναι 100% πιο ισχυρό από το μοντέλο που κυκλοφορεί τη στιγμή αυτή στην αγορά.

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου επεισοδίου του Broken Silicon podcast το οποίο παρουσιάζει ο Moore's Law is Dead, ο ιδρυτής της Alderon Games, Matthew Cassells μίλησε για την κονσόλα η οποία ακόμα βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας και το πως η ισχύς του PlayStation Spectral Super Resolution upscaler θα μπορούσε να βελτιώσει τα παιχνίδια. Αναφερόμενος στα παιχνίδια της δικής του εταιρείας, είπε ότι η κονσόλα ίσως τους επιτρέψει να ενεργοποιήσουν το ray tracing αν ο τίτλος τρέχει ήδη στα 60 FPS στο βασικό μοντέλο δίχως ray tracing. Σχετικά με την ανάλυση, η επιπλέον ισχύς της κονσόλας θα επιτρέψει λιγότερο θολή εικόνα, όμως δεν θα λύσει τελείως το πρόβλημα, ενώ το upscaling θα συνεχίσει να έχει μεγάλο ρόλο στις επιδόσεις, με δεδομένο ότι game engines όπως η Unreal Engine 5 δεν γίνονται ταχύτερες και θα συνεχίσουν να έχουν ανάγκη το upscaling. Όμως το PSSR θα κάνει το PlayStation 5 Pro να δείχνει 100% πιο ισχυρό από το βασικό μοντέλο, με το 50% να προέρχεται από τις βελτιώσεις και το άλλο 50% από το upscaling. Ο Cassells πρόσθεσε ότι η επιπλέον ισχύς κατά πάσα πιθανότητα θα επιτρέψει στους developers να προσθέτουν 120Hz modes με επιπλέον ρυθμίσεις στα γραφικά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*