Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Developer του original Double Dragon κατακεραυνώνει το Double Dragon Revive

*
Ο Koji Ogata, animator του original Double Dragon άσκησε κριτική στην Arc System Works για το επερχόμενο Double Dragon Revive. Πιο συγκεκριμένα, δηλώνει ότι ο ίδιος αλλά και άλλα μέλη της ομάδας που δημιούργησε την έκδοση για τα arcades αλλά και άλλα παιχνίδια της σειράς, δεν αναγνωρίζουν το revive ως μέλος της ίδιας οικογένειας.

«Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας», έγραψε ο Ogata. «Το γεγονός είναι ότι κανένα άτομο στην ομάδα της Technos δεν το αναγνωρίζει ως παιχνίδι Double Dragon».


Ο Ogata συνέχισε να επικρίνει το παιχνίδι σε απαντήσεις στους ακόλουθούς του, αναφέροντας επίσης τον σχεδιαστή του Super Double Dragon, Muneki Ebinuma, ο οποίος είπε ότι συμφωνεί μαζί του.

«Σύμφωνα με τον Ebinuma, αυτό το παιχνίδι κατασκευάστηκε από μια τρέχουσα γενιά σχεδιαστών παιχνιδιών που δεν έχουν παίξει ποτέ ή δεν έχουν παίξει πλήρως την arcade έκδοση του Double Dragon», ισχυρίστηκε.

Στη συνέχεια, η Ogata μοιράστηκε screenshots μιας ιδιωτικής συνομιλίας στην οποία ο Ebinuma επικρίνει το παιχνίδι, αποκαλώντας την οθόνη «πολύ σκοτεινή» και λέγοντας «οι χαρακτήρες και οι τεχνικές δεν φαίνονται καλά».

Ο Ebinuma λέει επίσης ότι το παιχνίδι είναι «σαν ένα δοκιμαστικό παιχνίδι για μαθητές επαγγελματικών σχολών, προσθέτοντας: «Το Double Dragon είναι ένα παιχνίδι με πυγμή και μοναδική, ξεχωριστή αίσθηση, αλλά αυτό το παιχνίδι δεν έχει τίποτα από αυτά».

«Εύχομαι σχεδόν να μην είχαν ονομάσει ένα τόσο άθλιο παιχνίδι Double Dragon», καταλήγει.
«Αυτό ακριβώς συνέβη και το αποτέλεσμα είναι ένα φθηνό, μοντέρνο παιχνίδι που δεν δείχνει κανέναν σεβασμό για το Double Dragon».

Απαντώντας σε έναν άλλο follower στο X, ο Ogata αστειεύτηκε: “Αν έχω την ευκαιρία να το δοκιμάσω στο Tokyo Game Show, θα του πετάξω ένα controller”.

Το Double Dragon Revive αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025, για PS4, PS5, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*