Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Developer: «Τα PS5 Pro games θα προσφέρουν μεγαλύτερες αναβαθμίσεις από αυτά του PS4 Pro»

*
Μετράμε αντίστροφα για την κυκλοφορία του PS5 Pro και ολοένα και περισσότεροι developers τοποθετούνται για το νέο σύστημα. Το Empire of the Ants είναι ένα από τα games που θα αξιοποιήσουν το hardware της επερχόμενης κονσόλας και ο game director της Tower Fice, Renaud Charpentier, τοποθετήθηκε για το ζήτημα, δηλώνοντας ενθουσιασμένος από την mid-gen ανανέωση hardware της Sony.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, τα PS5 games μπορούν να αναβαθμιστούν σημαντικότερα με το PS5 Pro από αυτά που είδαμε στα PS4 games στο PS4 Pro. Αυτό που αναφέρει πιο χαρακτηριστικά είναι πως επειδή τα σημερινά games προσφέρουν περισσότερες επιλογές για τα της ανάλυσης και των γραφικών, υπάρχει μεγάλο πεδίο να κινηθούν στο κομμάτι του scaling. Σε ό,τι αφορά το Empire of the Ants, ο τίτλος δεν θα εκμεταλλεύεται δυστυχώς το PSSR (PlayStation Super Spectral Resolution), μιας και το χαρακτηριστικό παρουσιάστηκε στην ομάδα όταν ο τίτλος της ήταν σχεδόν στα τελευταία στάδια ανάπτυξης.


Μάλιστα, ο Charpentier αναφέρει πως η σύγκριση του PS5 Pro με ένα σύγχρονο PC αντίστοιχων δυνατοτήτων είναι αδύνατη, μιας και το σχετικό σύστημα υπολογιστή θα κοστίζει 3 με 5 φορές περισσότερα χρήματα και θα καταναλώνει και περισσότερη ενέργεια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*