Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

“Δεν υπάρχει χώρος για ένα νέο Dino Crisis”, λέει ο Shinji Mikami

*
Ο δημιουργός του Dino Crisis, Shinji Mikami θεωρεί πως η επιτυχία της σειράς Monster Hunter της Capcom είναι τέτοια που δεν υπάρχει χώρος για ένα νέο Dino Crisis game. Μιλώντας στο Eurogamer κατά τη διάρκεια της Gamescom σχετικά με το επερχόμενο Shadows of the Damned remaster, ο Mikami αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός νέου Dino Crisis game, δηλώνει εντυπωσιασμένος από την ανταπόκριση του κοινού, όμως η δημοφιλία του Monster Hunter τον έχει «αποθαρρύνει».

«Είμαι πολύ έκπληκτος που το ακούω», είπε ο Mikami σε σχέση με τους fans που θέλουν περισσότερο Dino Crisis. «Το πόσο φοβεροί είναι οι δεινόσαυροι και τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τους δεινόσαυρους, έχουν υλοποιηθεί από το Monster Hunter τα τελευταία χρόνια.


«Έτσι, ακόμα κι αν αποφάσιζα να κάνω ένα remake ή μια νέα έκδοση του Dino Crisis, δεν νιώθω ότι υπάρχει πολύς χώρος για τέτοιου είδους παιχνίδι αυτή τη στιγμή, από τότε που το Monster Hunter έχει γίνει τόσο σπουδαίο παιχνίδι, αλλά ναι, είναι εκπληκτικό», συμπλήρωσε ο Mikami. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*