Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν σβήνει το όνειρο της Tango Gameworks, εξαγοράστηκε από την Krafton

*
Μπορεί πριν μερικές εβδομάδες η Xbox να αποφάσισε να βάλει λουκέτο στην Tango Gameworks, όμως το studio θα παραμείνει ζωντανό, καθώς εξαγοράστηκε από την Krafton.

“Η Krafton Inc καλωσορίζει τους ταλαντούχους ανθρώπους της Tango Gameworks στην ομάδα της, σηματοδοτώντας μια συναρπαστική στιγμή στην παγκόσμια επέκταση της εταιρείας, με την πρώτη της επένδυση στην ιαπωνική αγορά των video games”, αναφέρει η ανακοίνωση του εκδότη.


“Η στρατηγική αυτή κίνηση περιλαμβάνει τα δικαιώματα για το βραβευμένο Hi-Fi Rush της Tango Gameworks”.

Η Krafton σκοπεύει να συνεργαστεί με την Xbox και τη ZeniMax για να εξασφαλιστεί μια ομαλή μετάβαση και η συνέχεια της Gameworks, λέγοντας πως η ομάδα θα συνεχίσει να εργάζεται στο Hi-Fi Rush IP και σε μελλοντικά projects.

“Η Krafton προτίθεται να υποστηρίξει την Tango Gameworks ώστε να συνεχίσει να τηρεί τις δεσμεύσεις της να καινοτομεί και να προσφέρει φρέσκες και συναρπαστικές εμπειρίες στους fans”, προσθέτει η εταιρεία.

Τέλος, η Krafton λέει ότι η κίνηση αυτή δεν θα επηρεάσει τα υπάρχοντα παιχνίδια του studio, όπως το The Evil Within, το The Evil Within 2, το Ghostwire: Tokyo και το Hi-Fi Rush, τα οποία θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*